david5

Ce rămîne după absolvirea școlii lui Șcetinin? Interviu cu absolventul David (Video)

Iun 1 • Vatra familiei Catruc • 1451 Просмотров • Niciun comentariu despre Ce rămîne după absolvirea școlii lui Șcetinin? Interviu cu absolventul David (Video)

Astăzi îl avem invitat în studio pe absolventul Liceului-internat de formare complexă a personalității copilului „M.P. Șcetinin”. Potrivit absolventului David, locuitor al așezării ecologice Sceastlivoe, școala unică declanșează în elevi procese uimitoare. Între pereții școlii, David și-a găsit pentru sine un mediu școlar adecvat pentru dezvoltare și fluxul necesar de informații. Mediul și informațiile, ca „combustibil”, au creat un fel de încărcătură pentru motor în direcția procesului educațional și formarea personalității. În acest context, David s-a maturizat departe de familie și colegii cu care crescuse anterior. Mediul și condițiile noi au făcut ca acest tînăr să-și descopere în sine încrederea și dorința de a uni în jurul său persoane cu interese similare.

Tînărul se uită la lume prin ochii unui om care a crescut într-o moșie de familie și educat de sistemul lui Șcetinin, sistem care lucrează cu abilitățile mentale, sentimentele și forma fizică într-un complex. Un amestec uimitor pentru a deveni o persoană realizată.

Noi îl vom lua la întrebări pe absolventul David pentru a afla noul lui sistem de valori și priorități pentru viitoarea sa mișcare prin destin. Ne-a părut că și-a format o imagine foarte clară, care merită văzută și ascultată sub forma unui interviu video. Vă invităm să urmăriți și așteptăm cu nerăbdare reacții!

 

Похожие Записи

Lasă un răspuns

« »