klub

Clubul nostru este un loc unde imaginile din spațiul viu au un rol principal

Apr 16 • Club, Noutăți • 1804 Просмотров • Niciun comentariu despre Clubul nostru este un loc unde imaginile din spațiul viu au un rol principal

Crearea și completarea informațională a sursei schastlivoe.com deja se apropie de un final logic și, în curând, va avea loc prezentarea sa care va semnifica și o etapă nouă de dezvoltare a ideilor privind Moșii de Familie în Moldova, în general, și așezării ecologice Sciastlivoe, în special. Însă chiar și în ziua de azi se găsesc mulți oameni care se adresează la noi cu dorința de a afla mai mult despre ideile pe care le promovăm. Această dorință este reciprocă și prin urmare ne-am decis să nu amânăm evenimentul dorit și să ne întâlnim împreună pentru a face cunoștință cu părtașii.
Clubul nostru este un loc unde imaginile din spațiul viu au un rol principal. Aici discutăm sincer despre lumea reală din jurul nostru – despre animale, plante, elemente, despre pământ. O atenție mult mai mică se acordă lumii tehnocratice, inovațiilor tehnologice etc. Însă s-a dovedit că spațiul viu îi interesează pe foarte mulți.
A fost o plăcere să facem cunoștință cu două fete tinere și frumoase, care la prima vedere au părut prietene, dar după cum s-a dovedit, au fost fiica și mama, o mamă foarte tânără. Un domn interesant și promițător a purtat o discuție vie și punea întrebări interesante. Am avut o plăcere să-l ascultăm și pe un domn mai în vârstă care și-a împărtășit experiența de viață. Au mai fost două doamne îndrăgostite de visul Anastasiei, care doresc foarte mult să se mute cu traiul în moșie de familie. Una dintre ele chiar ne-a sunat a doua zi și ne-a spus că nu a dormit toată noaptea gândindu-se cum să-și realizeze visul. Un băiat tânăr, serios și modest nu și-a ascuns intențiile și ne-a povestit că-și caută iubita cu care să creeze un spațiu de dragoste și fericire.
După ce am făcut cunoștință, am vorbit despre ceea cum putem fi de folos unii altora. Oaspeții au pus o mulțime de întrebări interesante legate de amenajarea moșiilor în general și în așezarea noastră, în particular. Am prezentat oaspeților sursa noastră schastlivoe.com, precum și site-ul ecоlogy.md, a fost interesant faptul că mulți dintre cei prezenți sunt familiarizați cu site-ul ecology.md și și-au exprimat atașamentul față de informațiile care sunt adunate acolo.
Întâlnirea s-a dovedit a fi neașteptat de interesantă pentru toți cei prezenți și s-a încheiat cu trei cântece frumoase din repertoarul barzilor.
Am rămas de acord că în continuare clubul va avea loc o dată pe săptămână sau de două ori pe lună. Despre întâlnirea următoarea vom anunța prin intermediul nostru site-ul oficial schastlivoe.com. La fel ne-am înțeles că cei care încă nu sunt familiarizați cu cărțile despre Anastasia pînă la întâlnirea următoare vor face asta, iar restul invitaților vor face concluzii din această întâlnire și la clubul următor vor veni cu niște intenții mai detaliate și clare, bazându-se pe care și vom construi viitoarea noastră comunicare.
La revedere …

klub1

klub2

klub3

klub4

klub5

Похожие Записи

Lasă un răspuns

« »