CONCERT „CARAVANA BARZILOR SOLARI ÎN Moldova” Partea 1 (Full HD)

Oct 24 • Barzii, Video • 2638 Просмотров • Niciun comentariu despre CONCERT „CARAVANA BARZILOR SOLARI ÎN Moldova” Partea 1 (Full HD)

A doua parte a concertului: http://schastlivoe.com/concert-caravana-barzilor-solari-in-moldova-partea-2-full-hd/

CARAVANA Barzilor Solari  în MOLDOVA – primul si deocamdată unicul film despre concertului  Caravanei în calitate Full HD, cu o filmare profesională și editare a concertului . Programul de concert a avut loc într- una dintre cele mai bune săli din Chișinău. La acest concert s-au prezentat cei mai cunoscuți Barzi, ai căror opera glorifică visul Anastasiei. Acesta este primul video din seria de filme realizate în trei zile, al cărui scop este prezentarea proiectul

„Vatra Neamului – moșiile de familie în Republica Moldova”. Scopul proiectului este de a face lobby pentru Legea privind moșiile de familie din Republica Moldova.

 

Alte filme video din această serie :
– Partea a 2-a de Concert.
– Conferința de presă a Caravanei în Republica Moldova.
– Forum despre  Legea privind moșiile de familie.
– Filmul „În spatele scenei a Caravanei în Moldova”.
Ne puteți găsi pe site-ul http://schastlivoe.com
Acest film marchează pentru mișcarea noastră lansarea proiectul „Vatra Neamului – moșiile de familie în Republica Moldova”.

 

Vom fi foarte recunoscători tuturor celor care vor vota pe site-ul nostru pentru Legeaprivind moșiile de familie din  Republica Moldova:

http://schastlivoe.com/podpisat-zakon/

Похожие Записи

Lasă un răspuns

« »