ng

Anul Nou la Sciastlivoe

Ian 1 • Noutăți • 1660 Просмотров • Niciun comentariu despre Anul Nou la Sciastlivoe

Am ajuns la sfarsit de an, si eu ca intodeauna am facut bilantul anului 2015 – ce am realizat, ce am aflat nou, cum am evoluat pe plan spiritual si nu numai. Am avut parte si de dezamagiri, dar am inregistrat si progrese. O cale absolut noua in perceptie asupra vietii si a ceea ce ne inconjoara mi-a largit informatia pe care am aflat-o din cartile lui Vladimir Megre, pe care le-am citit in anul 2015, mi-am facut prieteni noi din comunitatea ecologica de vetre stramosesti Sciastlivoe, etc. Stand acasa ma gandeam unde sa sarbatoresc Anul Nou, dar vroiam sa particip la niste evenimente interesante si frumoase. Ma suna telefonul mobil si in partea cealalta a firului se aude glasul armonios a lui Valera care m-a luat la felicitat si dupa asta m-a invitat sa petrec Anul Nou in comunitate cu familia lui si marea familie de sustinatori ai acestei idei. Am primit invitatia cu mare placere, mai ales ca imi mai era si dor de Pokahontas – calul cel frumos de care v-am povestit in articolele anterioare si pe care l-am dresat cu o placere deosebita.

Pe data de 30 am facut cumparaturile cu Valera si am plecat in Codrii Moldovei. Am ajuns noaptea tarziu cu bine, era cam frig si am fost nevoit sa aprind soba din casa pentru oaspeti.

M-am trezit pe la vreo 10 dimineata si am plecat la Valera si pe mosia lui statea legata frumoasa Pokahontas, am cuprins-o, am sarutat-o si am hranit-o cu orz din mainile mele. Sotia lui Valera – Vlasa mi-a pregatit ca intotdeauna un ceai de buruiene si m-a invitat la masa, taman a aparut si Vlad. Apoi am plecat in padure sa strangem lemne lungi si uscate ca sa facem un rug ce-l vom aprinde aproape de ora 24-00. Am aranjat lemnele, ne-am adunat cu totii la masa, in comunitate a mai venit un oaspete – un italian din Bolognia. Si am dat start balului, am participat timp de o ora la practica esoterica numita activarea energiei Kundalini (energia creatiei), sub niste ritmuri armonice tribale, timp de 15 min am sarit si am dat din maini si din picioare la maximum, apoi a batut gongul… Boommmm si am schimbat ritmul miscarii in dans (toata practica se face cu ochii inchisi), apoi ne-am asezat pe scaun si ne-am concentrat asupra starilor de dinauntru si mai apoi ne-am culcat pentru relaxare. Dupa aceasta s-a intins o hora ca la vechii stramosi geto-daci sub textele formatiei Zdob & Zdub – moldovenii ihaaaaaaaaaa. Apoi ne-am asezat la masa ca sa gustam din bucate si sa ne bucuram de sarbatoare. Interesant, dar atmosfera era foarte aprinsa in discutii, se discutau teme atat spirituale – cum noi oamenii sa ne devenim creatori, sa traim in dragoste si in pace intre noi, aici pe Pamint, cat si teme geopolitice, prognoze, cum va fi anul 2016; si se canta la ghitara in 4 limbi: moldoveneasca, rusa, italiana, si English.

Dansand, cantand si discutand ne-am trezit la ora 23:30 si am iesit cu toti afara sa dam start marelui rug si pentru a da foc la petarde. Cand s-au aprins lemnele mi-am adus aminte de copilaria mea, petrecuta in URSS in taberele pioneresti de vara, unde se aduna toata tabara la rugul pioneresc. Focul era puternic si era foarte cald , eram cu totii intr-o stare de euforie armonioasa si vesela. Se cunoaste din ezoterica ca focul are efect de puruficare energetico- informationala asupra omului si eu cu Valera ne-am descaltat de bocanci si am sarit prin foc cu talpile goale zicand mantra – tot ce a fost mai rau in anul trecut sa arda cu para albastra. Apoi alergam prin jaratec cu talpile goale scop de purificare si evolutie spirituala. S-a incins o hora imprejurul rugului de parca eram in zi de sezatoare, chiuiam si strigam aflindu-ne intr-o stare de extaz de nedescris.

Si uite asa am intalnit eu, Alex, Anul Nou la Vatra Stramoseasca din Codrii Moldovei. Va urez La Multi Ani si fie ca anul 2016 sa fie un an plin de roade, si fie ca randurile noastre de sustinatori sa se mareasca, sa fim mai multi, sa ne unim in jurul acestei idei si sa ne reintregim neamul.

 

Alexandru Vlad

 

ng1

ng2

ng3

ng4

Похожие Записи

Lasă un răspuns

« »